Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting

FIETSEN IN LIGURIE

Met je Italiaanse outfit fiets je natuurlijk het liefst in Italië. Casa La Salita in Ligurië biedt fietsers een speciaal fietsarrangement aan. Zij weten als geen ander dat met het opkomen van de zon boven de zee en het drinken van een cappuccinootje de bergen lonken. Fiets langs de kust op de Pista Ciclabile of ervaar de bekende klimmetjes Cipressa en Poggio uit voorjaarsklassieker Milano-Sanremo. Van serieuze berg tot vlakke kustweg: Ligurië heeft voor ieder wat wils voor zowel de wegfietser als de mountainbiker. 

Geniet met je fietsvrienden een midweek of een lang weekend in de Ligurische Alpen. Casa La Salita biedt je een je naast een geweldige accommodatie, de mooiste parcoursen, de lekkerste diners en een prachtig MonteMare wielershirt met Italiaans Liguria design. Uiteraard wordt je al bij het krieken van de dag ontzorgt met een super ontbijt en als je dan eind van de dag voldaan van je fiets stapt, smaakt die pizza uit de houtoven of die vers bereide pasta zo goed. En o ja Casa La Salita heeft ook een fijne plek voor je fiets, waar alle tools aanwezig zijn. Aan alles is gedacht bij Casa La Salita. Het enige dat je hoeft te doen is Fietsarrangement Liguria te boeken, op de fiets te springen en te genieten. 

De Pista Ciclabile aan de voet van Casa La Salita is een heerlijke autovrije weg. Waar vroeger een spoorbaan aan de kust lag, ligt nu een wandel- en fietsbaan. Het brengt je langs oude stationnetjes en het voert je door historische tunneltjes. Ideaal voor de beginnende fietser of voor de sprinter. Ben je meer van de gravel, dan is er ook genoeg te beleven. In natuurgebied San Romolo zijn diverse parcours in allerlei gradaties uitgezet. Direct boven de B&B waan je je in ongerepte natuur met fantastische vergezichten.